top of page

KLANTEN

Leyden Academy
Philips
227 Learning
ThiemeMeulenhoff
Openbaar Ministerie
Den Hartog en Hoogveld
Zwijsen
Pearson
UvA
ASR
Sanoma
Uitgeverij Coutinho
UvA Amsterdam Business School
Media Movers
Maas
De Alliantie
NUV Academy
ITS Language
clipScool
Janknegt Gallery
Communicare Network
Fe-male Value
Tinquer
SameCar
Listr
bedrijven
quotes
Hans.png

Hans Prins - Manager Product Development Malmberg

"Wendy is doortastend, vindingrijk, oplossingsgericht. Ze daagt uit op een prikkelende maar respectvolle manier en daarmee brengt ze beweging in hoe teams werken. Een omgeving waarin iets te innoveren, iets te veranderen is, dat is de plek waar zij grote waarde toevoegt. Daarbij maakt ze je het niet altijd makkelijk, maar dat is juist haar kracht en daarmee wakkert ze energie en enthousiasme aan in een team of bij een individu. "

hanneke.png

Hanneke Hoogewerf - Consumer Marketing Manager at Philips

"Working with Wendy was an intense and enriching experience. I am very happy to have worked with her as she taught me a lot about entrepreneurship and lean startup in the corporate environment."​

Boris.png

Boris Nauta - PM Digital/Design/Marcom

"Met veel plezier heb ik samengewerkt met Hands on Innovation tijdens de ontwikkeling van een innovatieve online service. Hun ervaring op het gebied van lean business development was zeer waardevol voor het project. Door hun nauwe samenwerking waren zij samen in staat in een korte tijd een schat aan consumer insights te verzamelen."

maaike.png

Maaike Strack van Schijndel -

Tinquer

"Door jullie aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om echt stil te staan bij het bepalen van onze koers. Jullie voegen structuur, kennis en kunde toe aan het proces. In een nieuwsgierige en uitdagende stijl."

Rebeca.png

Rebeca Sá - Creative Lead Kitchen Appliances at Philips

"Working with Hands on Innovation was great. They were able to bring very essential field insights to the team, helping us to get more empathy about our consumers, their needs, struggles and wishes that we could tackle in a new service proposition. They played a really critical role in a multidisciplinary team of designers, marketers, technologists and content strategists, bringing qualitative and quantitative proof points to make the new service proposition really meaningful to people."

nynke.png

Nynke Coutinho - Directeur Uitgeverij Coutinho 

"De training was heel effectief. Het prettige van werken met Hands on Innovation is dat ze vooraf echt goed aftasten of ze de opdracht goed begrijpen en of de inhoud past bij wat we willen bereiken. Daar waar andere trainers het vaak afdoen met theorie, was dit heel praktisch. We kunnen nu meteen aan de slag met de zaken die we in de training hebben bedacht."

Sophie.png

Sophie Wagener - People Development en L&D ABN AMRO

"Wendy is een coach zoals je 'm het liefste hebt; ze biedt het team de ruimte om eerst zelf te onderzoeken en na te denken. Triggert, toetst aannames en zet je aan tot nadenken. En ze weet feilloos aan te voelen wanneer ze instapt om actief bij te sturen. Als stevige professional heeft Wendy alle kennis en (praktische) tools in huis om vaart in een (ontwikkel) proces te houden. Kortom, Wendy is een coach die ik iedereen gun."

Dieter

Dieter Vlaminck - Innovatiemanager ThiemeMeulenhoff

"Wendy is een top hands-on facilitator en ze is heel sterk in het vertalen van innovatiemodellen naar concrete acties. Wat ik bijzonder krachtig vind aan haar is dat ze goed begrijpt hoe ze eigenaarschap bij anderen kan vergroten én dat ze tegelijkertijd de theoretische modellen van innovatie als geen ander begrijpt en doorleeft. Die combinatie is zeldzaam. Daarboven op weet Wendy in korte tijd een team geest te creëren waarbij iedereen zich prettig en betrokken voelt. "

bottom of page