KLANTEN

Leyden Academy

Philips

227 Learning

ThiemeMeulenhoff

Openbaar Ministerie

Den Hartog en Hoogveld

Zwijsen

Pearson

UvA

ASR

Sanoma

Uitgeverij Coutinho

UvA Amsterdam Business School

Media Movers

Maas

De Alliantie

NUV Academy

ITS Language

clipScool

Janknegt Gallery

Communicare Network

Fe-male Value

Tinquer

SameCar

Listr

 
 

Niek Schoones - Product Owner Bank & Hypotheken bij ASR

"We zijn heel tevreden over de samenwerking met Hands on Innovation. Na één dag training hebben wij een stevige basis staan om agile te werken."

Hanneke Hoogewerf - Consumer Marketing Manager at Philips

"Working with Wendy was an intense and enriching experience. I am very happy to have worked with her as she taught me a lot about entrepreneurship and lean startup in the corporate environment."​

Boris Nauta - PM Digital/Design/Marcom

"Met veel plezier heb ik samengewerkt met Hands on Innovation tijdens de ontwikkeling van een innovatieve online service. Hun ervaring op het gebied van lean business development was zeer waardevol voor het project. Door hun nauwe samenwerking waren zij samen in staat in een korte tijd een schat aan consumer insights te verzamelen."

Maaike Strack van Schijndel -

Tinquer

"Door jullie aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om echt stil te staan bij het bepalen van onze koers. Jullie voegen structuur, kennis en kunde toe aan het proces. In een nieuwsgierige en uitdagende stijl."

Rebeca Sá - Creative Lead Kitchen Appliances at Philips

"Working with Hands on Innovation was great. They were able to bring very essential field insights to the team, helping us to get more empathy about our consumers, their needs, struggles and wishes that we could tackle in a new service proposition. They played a really critical role in a multidisciplinary team of designers, marketers, technologists and content strategists, bringing qualitative and quantitative proof points to make the new service proposition really meaningful to people."

Nynke Coutinho - Directeur Uitgeverij Coutinho 

"De training was heel effectief. Het prettige van werken met Hands on Innovation is dat ze vooraf echt goed aftasten of ze de opdracht goed begrijpen en of de inhoud past bij wat we willen bereiken. Daar waar andere trainers het vaak afdoen met theorie, was dit heel praktisch. We kunnen nu meteen aan de slag met de zaken die we in de training hebben bedacht."

Willemijn ter Hart - Founder Flowerstories

"Jullie gingen tot het uiterste in het leggen van een goede basis (de WHY en BHAG), waardoor die nu heel duidelijk is. Heel fijn dat de dag zakelijk was met betrekking tot uitleg en doelen stellen én heel persoonlijk en betrokken tegelijk. Ik heb telkens het gevoel gehad dat het ons proces was, maar dat jullie ons met veel creativiteit, structuur en stimulans leidden. De innovatie canvas was daarbij een praktisch hulpmiddel om mijn focus te bepalen voor de komende tijd ."

Patricia van den Broek - Founder SameCar

"Ik had al best een en ander uitgewerkt, zoals een demo, een businessplan en een ontwerp. Maar de big hairy goal van SameCar kon ik niet makkelijk duiden. Tijdens de Pressure Cooker Sessie met Marie-Emma en Wendy werd deze helemaal helder en duidelijk. Het klopt nu voor meer dan 100%. Eén zin is nu genoeg. Dit gaat mij helpen bij iedere stap die ik met dit plan zal zetten."​

© 2015 Hands on Innovation, info@handsoninnovation.nl, foto's Thijs ter Hart en logo Lylith Oude Vrielink